Tietosuojaseloste

Tämä Tietosuojaseloste on voimassa 6.9.2022 alkaen.

Voima Store -palvelun Tietosuojaseloste

Tällä Tietosuojaselosteella toimitamme sinulle tietoja siitä, kuinka ja miksi me käsittelemme sinun henkilötietojasi Voima Store -palvelussa seuraaviin tarkoituksiin:

a) Asiakassuhteiden hoitaminen Voima Store -palvelun asiakkaiden kanssa

b) Asiakastietojen strateginen analyysi uusien palveluiden kehittämiseksi ja asiakkaiden tarpeiden täyttämiseksi

c) Riidanratkaisu mahdollisissa kiistatilanteissa

    1. Mitä käsitteitä tässä Tietosuojaselosteessa käytetään?


    Henkilötiedot tarkoittavat mitä tahansa rekisteröityä koskevaa tietoa tai tietoa, jolla rekisteröity voidaan tunnistaa.

    Käsittelijä tarkoittaa henkilöä, joka käsittelee henkilötietoja rekisterinpitäjän lukuun.

    Käsittelytarkoitus tarkoittaa syytä, miksi rekisterinpitäjä käsittelee rekisteröidyn henkilötietoja.

    Oikeusperuste tarkoittaa oikeudellista perustetta, jonka nojalla rekisterinpitäjä käsittelee rekisteröidyn henkilötietoja. Oikeusperusteet kuvataan tietosuoja-asetuksen artiklassa 6.

    Profilointi tarkoittaa henkilötietojen automaattista käsittelyä, jossa henkilötietoja käyttämällä arvioidaan rekisteröidyn henkilökohtaisia ominaisuuksia.

    Rekisterinpitäjä tarkoittaa henkilöä, joka vastaa rekisteröidyn henkilötietojen käsittelystä.

    Rekisteröity on tietosuojalakien mukainen nimitys ihmiselle.

    Tietosuojaseloste tarkoittaa EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen artiklojen 13 ja 14 nojalla laadittua dokumenttia, jolla rekisterinpitäjä informoi rekisteröityjä tavoista, joilla rekisterinpitäjä käsittelee heidän henkilötietojansa.

    2. Rekisterinpitäjän yhteystiedot

    Henkilötietojesi rekisterinpitäjänä toimii Voima Gold Oy (Y-tunnus: 2843889-9), joka sijaitsee osoitteessa Bulevardi 5, 00120 Helsinki.

    Mikäli sinulla on kysyttävää tietosuojaseloste liittyen, voit olla yhteydessä tietosuojavastaavaamme dpo@voimagold.com.

    3. Miksi käsittelemme henkilötietojasi?

    Käsittelemme henkilötietojasi alla lueteltujen käsittelytarkoitusten mukaisesti. Löydät käsittelytarkoituksia koskevista kohdista tietoa siitä, mitä henkilötietojasi me käsittelemme ja millä oikeusperusteella me käsittelemme henkilötietojasi.

    3.1. Asiakassuhteiden hoitaminen Voima Store -palvelun asiakkaiden kanssa

    Selite: Käsittelemme henkilötietoja asiakassuhteiden hoitoa koskeviin tarkoituksiin eli voidaksesi käyttää Voima Store -palvelua tuotteidemme ostamiseksi.

    Rekisteröityjen ryhmät: Voima Store -palvelua käyttävät asiakkaat

    Henkilötietojen ryhmät: Perus- ja yhteystiedot sekä maksutiedot

    Oikeusperuste: Sopimusten täytäntöönpano

    3.2. Asiakastietojen strateginen analyysi uusien palveluiden kehittämiseksi ja asiakkaiden tarpeiden täyttämiseksi

    Selite: Käsittelemme henkilötietoja uusien palveluiden kehittämiseksi ja asiakkaiden tarpeiden täyttämiseksi.

    Rekisteröityjen ryhmät: Voima Store -palvelua käyttävät asiakkaat 

    Henkilötietojen ryhmät: Perus- ja yhteystiedot sekä palveluidemme käyttöä koskevat tiedot

    Oikeusperuste: Meidän oikeutettu etumme, jonka mukaisesti kehitämme palveluitamme. Meidän etumme ylittää rekisteröidyn edun, sillä käsittelemme henkilötietoja soveltuvan lainsäädännön mukaisesti. 

    HUOM! Sinulla saattaa olla oikeus käyttää vastustamisoikeutta (ks. oikeuksiasi koskeva kohta).

    3.3. Riidanratkaisu mahdollisissa kiistatilanteissa

    Selite: Käsittelemme henkilötietoja riidanratkaisutarkoituksiin mahdollisissa kiistatilanteissa.

    Rekisteröityjen ryhmät: Voima Store -palvelua käyttävät asiakkaat

    Henkilötietojen ryhmät: Perus- ja yhteystiedot, palveluidemme käyttöä koskevat tiedot ja maksutiedot

    Oikeusperuste: Meidän oikeutettu etumme, jonka mukaisesti kehitämme palveluitamme. Meidän etumme ylittää rekisteröidyn edun, sillä käsittelemme henkilötietoja soveltuvan lainsäädännön mukaisesti.

    HUOM! Sinulla saattaa olla oikeus käyttää vastustamisoikeutta (ks. oikeuksiasi koskeva kohta).

    4. Mistä keräämme henkilötietojasi?

    Keräämme sinua koskevia henkilötietoja sinulta itseltäsi käyttäessäsi Voima Store -palvelua ja tarvittaessa julkisista tietolähteistä.

    5. Luovutammeko tai siirrämmekö henkilötietojasi muille?

    Lähtökohtaisesti emme luovuta henkilötietojasi kolmansille osapuolille. Mikäli kuitenkin pakottava lainsäädäntö tai viranomaiset edellyttävät meitä luovuttamaan henkilötietojasi, arvioimme luovutuksen lainmukaisuuden tapauskohtaisesti.

    Me kuitenkin jaamme eli tietosuojatermein siirrämme henkilötietojasi muille osana tavanmukaisia liiketoimiamme käyttäessämme erilaisia digitaalisia palveluita. Käytämme seuraavia henkilötietojen käsittelijöiden tarjoamia digitaalisia palveluita, jotka sisältävät henkilötietojen käsittelyä: tietojensäilytyspalvelut (esim. pilvipalvelut) ja viestintäpalvelut (esim. sähköpostit). Siirtäessämme henkilötietoja varmistamme, että siirrot toteutetaan tietoturvallisesti ja asianmukaisten tietosuojasopimusten nojalla.

    6. Käsittelemmekö henkilötietojasi EU:N tai ETA-alueen ulkopuolella?

    Henkilötietojasi voidaan käsitellä kolmansissa maissa EU:n ja ETA-alueen ulkopuolella. Näissä tilanteissa huolehdimme asianmukaisesta tietosuojan tasosta esim. komission vakiolausekkeilla ja muilla vastaavilla järjestelyillä.

    7. Kuinka pitkään säilytämme henkilötietojasi?

    Säilytämme henkilötietojasi seuraavasti:

    8. Mitä ovat tietosuojaan liittyvät oikeutesi?

    Sinulla voi olla oikeus käyttää EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (679/2012) mukaisia oikeuksia:

    Oikeuksia koskevat yhteydenotot tulee tehdä kirjallisina rekisterinpitäjän yhteyshenkilölle. Sinun oikeutesi voidaan toteuttaa vasta, kun henkilöllisyytesi on varmennettu asianmukaisella tavalla.

    Sinulla voi olla oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle, jos katsot, että sinua koskevien henkilötietojen käsittelyssä rikotaan tietosuojalakeja.

    9. Voiko Tietosuojaselostetta muuttaa?

    Voimme yksipuolisesti muuttaa Tietosuojaselostetta. Päivitämme Tietosuojaselostetta tarpeen tullen esimerkiksi silloin, kun lainsäädännössä tapahtuu muutoksia. Muutokset Tietosuojaselosteessa astuvat voimaan välittömästi, kun julkaisemme siitä päivitetyn version verkkosivuillamme.

    Mikäli teemme Tietosuojaselosteeseen huomattavia muutoksia tai mikäli sen käyttötapa muuttuu merkittävästi, ilmoitamme rekisteröidyille asiasta.

    (Viimeksi päivitetty 22.9.2022)